MIT campus

More
14 years 11 months ago #556 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Van pár érdekesség. Te Lone Staros vagy, a kérdésedre végül is válaszolhatok.

Apró mosoly kíséri ezt.

- Nos, alapvet?en 2 eset van amir?l már szó volt. Az egyik a varázsló elt?nése. A dologhoz hozzá tartozik, hogy az adott esettel foglalkozó Knight Errant halála egy az adott helyszínhez köthet? mintába is bele illik. Mágikus fedezet nélkül nyomozott mágusok után. Majd megmagyarázhatatlanul elt?nt az ?t követ? bels?sök el?l, csak azért, hogy átvágja a saját torkát. Miközben a megmagyarázhatatlanul induló problémái el?l orvosnál akart volna kiutat keresni, de nem ért el az els? diagnosztikai lépéshez, ahol pl. mágikus befolyás nyomait is kerestek volna.

Megmutatom az elérhet? adatokat az ügyr?l.

- A második ügy, tekintsük egyel?re külön ügynek, szintén érdekes. Megnéztük ki és miért riogathatja az új hallgatókat, asztrális háttérzajt produkálva. Dönt?en [i:3h6s8cd1]szexuális b?ncselekményt kerestünk[/i:3h6s8cd1], de Azumi programja egy kicsit más mintát talált... Olyat ami nem fog tetszeni nektek.

Megmutatom a mintát amit Azumi talált, s figyelem hogy sok "frissen érkez?" volt-e köztük, volt-e olyan aki egy "er?sebb szeret? karjaiban keresne biztonságot" ha megrémítette valami...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #557 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"F?leg, hogyha be akarsz venni a nyomozásba. Vaktában nem fogok nekivágni."

-"Mágikus fedezet nélkül mágusokra? A fickó vagy nem volt normális, vagy kitoltak vele. Odahaza azért szólni szoktak ha ekkora nagy a gáz és alapvet? parancs, hogy nincs h?sködés. Nem egyedül, hanem fedezettel. De mondjuk neked aztán mondhatom, katonáéknál is ez a helyzet, nem?"

-"Mondjuk így egyértelm?, Ha valaki átnézte a területen az asztrális lenyomatokat, akkor biztos hogy már van egy nyom, amib?l ki lehet indulni. Már csak a gazdáját kell megkeresni." Carolyn a találgatás után a fejéhez kap "A francba! Igen, vágom, hogy melyikr?l van szó! Hárman sültek be vele és az egyik az a Lone Star! Igen! Az az átkozott Knight Errant szabotált minket! Szerintem valaki megkente ?ket, ezért küldték oda az összes inkompetens hülyét!" fakad ki mérgesen.

Szinte döndülve csukódik be a nagy és nehéz fóliáns és egy jól hallható huppanással Lexi párnáján landol. Mindenki a zaj irányába fordul, de persze semmi nem történik, csak Lexi "hajtogatja ki magát" az eddigi összekuporodott helyzetéb?l. A pók hasonlat rendkívül helytálló.

-"Megnézhetem?" kérdezi halkan, mire mindenki rábólint, nyilván meg vannak gy?z?dve róla, hogy ? egyedül több mindent hámoz ki az egészb?l, mint ?k együttesen. Megmutatod nekik a leírásokat, a képeket amik körülbelül olyan ütemben mennek át Lexi kezei között, mintha egy lassú diavetít?t látnál. Mintha minden lapról fényképet készítene magának. [Kénytelen vagy kijelz?n, mert itt az adatjack nem általános.] Majd az egyik képnél megszólal.
-"Itt." hosszú, vékony, csontos mutatóujjával rábök egy kis részletre. "Nagyítsd ki kérlek." keretez be egy részt. Ránagyítasz és majdnem a homlokodra csapsz. Carolyn meg is teszi. "Az." mutat az áldozat által használt gyilkos fegyverre, azaz egy tükörszilánkra, ami egy másik nagyobb tükördarabban és pár krómfelületen is visszatükröz?dik. "Az áldozat kezében tiszta. A tükörben nem. Képhiba?"

Ezután el?veszed a nagy leporellót is. Ezt is szép lassan átnyálazza mindenki, f?leg Lexi aki sorrol sorra halad, mint egy ?srégi lapolvasó.
-"Igen... Prímszámok... Igen, az utolsó kett?... St. Mary..." motyog magában. "Valamiért elvéreznek... Vérzik a szívük..." itt még el is mosolyodik, de Trish is, amikor leesik neki a helyzet sötét iróniája. "Együttlétnek nincs nyoma... Csak elvéreznek..." ekkor egy kicsit megáll és még vagy ötször végigfutja az adatokat, méghozzá követhetetlen sebességgel. "Hmm... Hihetetlen..." majd rád néz. "Kérnél nekem egy listát arról, hogy mi történt azokkal akik az utolsó áldozattal voltak kapcsolatban? Lekövethet?ek? Azuminak pedig nyugodtan mondd meg, hogy a 169 az 13×13. Olyan mintha valaki a tridecagram térbeli megfelel?jét vagy valami ahhoz hasonlót akarna csinálni. Minden prím ágú csillag ha szabályos akkor a hatalom jele, ha tudják használni akkor a fókuszpontja. Mintha valaki egy hermetikus GÖMBÖT akarna szerkeszteni, vagy valami hasonlót. Csak tudnám miért..." gondolkodik el Lexi, amikor kopogtatnak és bejön Azumi.

-"Sziasztok! Hallottam mindent. Nem akarjuk ezt közösen megbeszélni? Hoztam egy kis üdít?t, meg rágcsálnivalót. Tudom ez olyan "dekáskoszt", de nem akartam lemaradni. Ja, egyébként Azumi." majd feléd fordul.

-"Bocs, de nem értek a mágiához."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #558 by TheElf
- Igazából én se nagyon értek hozzá...

Pár programot elindítok, így "távolról" is be lehet kapcsolódni a beszélgetésbe. Hozzáférési adatokat elküldöm a Lone Star HQra, a "mesteremhez" (szellemhez), saját alakulat "törvényszéki mágusához", csatamágusához, valamint a törvényszéki cicushoz. Így lehet a legjobb a brainstorming.

Elég vegyes társaság lesz. Egy szabad szellem, aki megörökölte a testtel együtt a korai els? generációs "adatjack" szer?séget, az els? ASIST kísérletek egy épelméj? túlél?jét?l, s aki szerint az emberi társadalomba való beilleszkedéshez a mátrix is hozzá tartozik, de ezek mellet adeptusokat, egyéb harcm?vészeket, katonákat képez... Na vajon ? mit lát bele a lényegesebb adatokba?

Remélhet?leg nem a "kutatásával" van elfoglalva, mert ugye egyaz adatjackkel versenyképes sebességre képes elektróda hálót próbál fejleszteni mágikusan aktív felhasználóknak. Persze a mátrix harcra is képzett adeptusok ötlet sem volt kevésbé vad... És azzal is elért sikereket.

S vajon ? póknak látja Lexi hosszú vékony végtagjait, vagy kicsit sáskára is hasonlít ahogy ül? Barátság lesz a két lány között vagy sok vita? S vajon a mester szellemként hamar ideér, vagy kamera el?tt ül? Esetleg becsatlakozva kommunikál?

A csatamágusunk hermetikus, de mágus létére a rovartotemeket és metasíkjaikat akarja megérteni. És bizony kicsit elfogultnak t?nik, persze a jó oldal mellett.

Tulajdonképpen hárman felülünk a ravasz UV host ötletéért. És igen, neki is van adatjackje, jó volt az a fejlesztéshez. (tipikus 5öes esszenciájú harci mágus adatjackkel, fegyvercsatolóval, stb) A törvényszék mágusunknak, s a Lone Staros törvényszéki cicának már nincs.

- Valóban fontos a mágikus és nem mágikus fedezet, a szükség esetén elérhet? er?sítés és még több minden is. De ugye az asztrális háttérzaj, a rémisztgetés sok más mágikus veszélyt is vonz, remek táptalaja ez sok más problémának is. Így könnyen lehet egye rosszabb a helyzet.

- Ha viszont az egyetem a saját hírnevét védve elhajt minden komolyabb vagy kevésbé komoly nyomozót, a Knight Errant ennyire elbénázta a nyomozást. Mi pedig már most megkavartuk az állóvizet.

Az egyszer? válaszok mellett persze Lexi kérésének is igyekszek eleget tenni, egyszer?en az áldozatok "kapcsolati hálóját" felderítve közösségi oldalakon, és az ? fontos "státusz frissítéseiket" kigy?jtve, ami valamennyire nyilvános adat, azt könnyen összeszedjük, a többihez ugye nekik is jelentkezniük kell ügynöknek... Könnyen lehet, hogy ? is kitölti a papírt.

More
14 years 11 months ago #559 by Nyarlathotep
-"Bocsi, de ha nem bánjátok, gyorsan indítok egy keresést." mondja Azumi és becsatlakozik. "Most csak keresek, szóval hallok ám mindent."

-"Megnéznéd, hogy ez képhiba-e?" mutat a képre Lexi.
-"Persze, pillanat... Nem, nem az."
-"Köszi. Nem tudom kinek szól, de utalás. Tükörvilág. Jelölés?"

-"Állíts be légyszíves egy keresést a 30-40 év közöttiekre is. Szívrohamra."
-"BASSZUS!! Értem, hogy mit akarsz!" szól Azumi a többiek meg csak kapkodják a fejüket.
-"Én is." szólal meg váratlanul Crystal. "Az el?z? áldozatok és az újak között lesz az eddigi sorozatban legalább tíz év eltérés. A dolog nem lehet fert?z?, mert akkor az utolsó áldozat valamelyik ismer?se környékén folytatódna korosztályfüggetlenül. Mindegyik itteni sorozat egy id?sebb hasonló halálával kell kezd?djön, amit indokolatlan szívrohamnak diagnosztizálnak. Bizonyos esetekben nem lesz majd kapcsolat, mert akkor indokoltnak diagnosztizálták."

-"Ügyes." mondja Lexi. "Az áldozatok mind valahogyan kapcsolatban egymással egy rövid id?re. Bármi is okozza ezt, közeli személyes kontaktus kell."

-"Egy csók?" kérdezi Crystal kicsit megszeppenve.
-"Mondjuk..." mondják egyszerre Azumival, mire mindenkinek leesik minden.

Ezután összevetitek azt amit te gy?jtöttél össze azokkal a keresésekkel amiket Azumi szedett össze és a leporellóval. Igen, itt megint egybevág a dolog, olyannyira, hogy idén is volt egy áldozat indokolatlan szívroham, akit a St. Maryben boncoltak föl. Gyorsan megnézed a jegyz?könyvet és elmosolyodsz. Az áldozatot extenzív túlterhelés és születési rendellenesség kategóriába sorolta Nishigawa Heita és Herbert James West. Mintha nemrég találkoztál volna velük. [Az adatok és a fölmérések alapján vegyes az áldozatok lelki fölépítése, volt persze félénk is, gyengéd is, de vadabb is közöttük. Akkora a szórás, amekkora egy átlagos f?leg n?i társaságban teljesen átlagos.]

-"Szóval semmi pasizás, amíg nincs meg az összes áldozat vagy a tettes..." f?zi hozzá Carolyn inkább az erre hajlamosabb lányok felé célozva.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #560 by TheElf
- Ha jól látjuk, Knight Errant sokminden mellett elment, s ezek szerint nem csak egy sorozat b?ncselekmény történt. Ha jól látom Crystal kicsit megrémült, remélem nincs igazi okunk az aggodalomra. Lányok: Gondolom az asztrális síkon ti otthonosan mozogtok, kiderül van-e valami amir?l tudnunk kell.

- De ha jól látom, akad köztetek harci mágus, aki képes a mágikus védelmünkr?l gondolkodni, és nem ártana, ha páran aláírnátok a jelentkezési lapot az ügynök suliba, hozzáférjünk az adatbázisokhoz.

Közben írok a szellemnek, hogy szerezzen pár tróda hálót a lányoknak, tudjanak ?k is becsatlakozni. Jól jön az, ha bármit is el kell intézni és úgy gyorsabb.

More
14 years 11 months ago #561 by Nyarlathotep
-"Lehet hogy a kett? összefügg, de kétlem." mondja Azumi. "Tuti két különböz? dologról van szó. Az egyik Gilman. Bizonyos csillagászati együttállásokkor hermetikus körökkel manipulál, majd elt?nik. Valami a mágiéval kapcsolatos dolgot kutat és miel?tt el is érne egy komolyabb áttörést, nyoma vész. Elt?ntetik. A nyomozó pedig meghal, mert alábecsülik a dolgot. Van még valami a tükrökkel is. Van valami köze a mágiának a tükrökhöz?"

-"Tükörvilág." válaszol Crystal. "Az asztrális sík."

-"Tehát ez valami utalás. Valaki vagy valaMI nyomot hagy, amivel arra utal, hogy mibe piszkált bele Gilman. Dimenziók, hermetikus körök és az asztrálsík. Magasabb kiterjedésekr?l van szó, mint például a Calabi-Yau terek. Valamiféle ha jól vettem ki eddig, összehasonlító m?veletek."

-"Aztán itt van a másik dolog, Prímszámú években tér vissza és meghatározott számú áldozatot szed. Valamilyen humanoidról humanoidra intim kapcsolat útján terjed? dolog ami megöli azt aki el?z?leg fert?zött volt. Egyet mindig megtart, ahol meghúzódhat, majd továbblép, megölve az eddigi hordozót. De miért nem szaporodik?"

-"Vagy nem tud, vagy nem akar." mondja Carolyn.

-"Mert nem ez az ? helye. Mert egyedül van. Lehet hogy ott ahonnan ez jött, többre van szükség. Az is lehet hogy egy szabad szellem. Nem hinném, hogy rovar, azok nem így viselkednének. Ott ahol egy van, rövidesen lesz több is. Nagyon sok. Pláne ekkora háttérzajnál. Bármi is legyen, mágikus kell legyen. Erre utalnak a számok. Aurája viszont van."

-"Jól el is szokta rejteni ha van egy kis józan esze. Valahogy jó hosszú ideig észrevétlen maradt." jegyzi meg Carolyn. "Meg kall találni és jól ki kell purgálni. Lehet?leg az asztrális síkon, miel?tt keres magának valakit."

-"Viszont idegen... Nem közülünk való. Biztos, hogy észrevennéd, ha mondjuk a fiúd aki eddig visszahúzódó volt és gyengéd és egy m?vészlélek, hirtelen egy céltudatos tapasztalt hideg tudósként kezdene viselkedni... Nem?" kérdezi Crystal de kicsit meg is borzong a gondolatra.

-"Hacsak nem olvasztja magába az áldozatai esszenciáját. Márpedig szerintem azt teszi. Abból él annyi id?n keresztül." mondja Lexi, mire szegény elf lány közelebb húzódik Conniehoz. [Ha épp te volnál közelebb akkor hozzád.]

-"Mi van akkor ha mondjuk kett?s természet??" kérdezi Lillian. "Ha át kell adnia egy kicsi darabot ami itt tartja."

-"Annak nyoma volna..." mondja Lexi.

-"Nézd, én aláírom akár most is, meg szerintem Lexi is, ha nem felejti el." erre egy kicsit oldódik a brainstorming feszült hangulata. Mindketten gyorsan alá is írják, Carolyn el?ször átolvassa, Lexi meg oda sem nézve kicsit d?lten, elnagyolva aláírja, miközben a följegyzéseket tanulmányozza és tovább gondolkodik.

-"Crystal meg nem csoda, ha megrémült. Azért én se gondoltam hogy ez ennyire mélyre nyúlik. Ki tudja, hogy mi van még a háttérben amir?l nem tudunk. A tegnapi meg még rám is rámhozta egy kicsit a szívbajt. Tegnap összefutottunk azzal a nyavalyás német punkkal. Ült az egyik kávézó el?tt és hegedült, mintha kalapozott volna, pedig k? gazdag. Nem mondom, nem játszik rosszul, de amikor Crystal megkérdezte, hogy van-e szövege annak amit játszik, el?ször egy német dalt kapott, majd a fordítást. Ha volna gyerekem és tudna németül, én nem énekelném ezt az ágya mellett. Amilyen szép, olyan rémiszt? a szövege. Szegény Crystal tegnap Lexi mellett tudott csak elaludni."

A mesteredt?l visszakapsz egy pár sort, miszerint mennek az elektródahálók, te pedig figyelj csak oda erre a hat lányra, mert igen valószín?, hogy valami olyat fogtok aminek ? is de te is nagyon fogtok örülni.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.267 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.